Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Dominik Haraszczuk (1715 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Takie "przedszkolne"? Coz, rozmowe moge poradzic z partnerką, komunikacja miedzyludzka moze duzo zdziałac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
Takie "przedszkolne"? Coz, rozmowe moge poradzic z partnerką, komunikacja miedzyludzka moze duzo zdziałac.

akurat z partnerka nie mam tego problemu...to bylo ogolnoludzkie pytanie, z rodzaju egzystencjalnych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Niekowalski napisał:
Hilton napisał:

akurat z partnerka nie mam tego problemu...to bylo ogolnoludzkie pytanie, z rodzaju egzystencjalnych

Egzytnescjanlych... łosz znowu ti trudne słowo. Wpisuje w google i mnie pyta :" czy chodziło i ci o egzystencjalnych?" A przeciez mi chdzi o egzytenescjalnych.

Kowalski, nie mów do mnie takim skomplikowanym grypsem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
Niekowalski napisał:
Hilton napisał:

Egzytnescjanlych... łosz znowu ti trudne słowo. Wpisuje w google i mnie pyta :" czy chodziło i ci o egzystencjalnych?" A przeciez mi chdzi o egzytenescjalnych.

Kowalski, nie mów do mnie takim skomplikowanym grypsem

w przypadku nieporozumien, prosze sie kontaktowac z moim doradca od spraw egzystsocjalnych...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kowalski10 , bo widze iz zmieniles znow nazwisko socjal egzyst mam opanowany byc moze to nawet twoj doradca mi doradził
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
Kowalski10 , bo widze iz zmieniles znow nazwisko socjal egzyst mam opanowany byc moze to nawet twoj doradca mi doradził

...mow mi Kowalski - po przyjacielsku tak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kowalski10 napisał:
Hilton napisał:

Po przyjacielsku? Może byc. Ale wchodzi w gre cos wiecej prócz lizania stóp? Mam na mysli miedzy nami, bo o Giovi nie wspominam, moze tylko tyle z jestem zazdrosna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
Kowalski10 napisał:
Hilton napisał:

Po przyjacielsku? Może byc. Ale wchodzi w gre cos wiecej prócz lizania stóp? Mam na mysli miedzy nami, bo o Giovi nie wspominam, moze tylko tyle z jestem zazdrosna

...tyrolki mosty linowe scianki wspinaczkowe, oj, duzo tego bylo, ale ja juz podazam prosta droga...

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
nobel nobel
(nobel79)
Wiking
JA zadaje pytanie a dyskusja biegnie o dziwo jak zwykle nie na temat....jesli ktos nie ma ochoty a tym bardziej pojecia o co chodzi wiec nie pisze pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
nobel 79 napisał:
JA zadaje pytanie a dyskusja biegnie o dziwo jak zwykle nie na temat....jesli ktos nie ma ochoty a tym bardziej pojecia o co chodzi wiec nie pisze pozdrawiam

Dobrze gada, polac mu wódki!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok